RIB Charter

Skräddarsydda upplägg, helt efter era önskemål

När du väljer att följa med SeaSafari på RIB charter får du en av skärgårdens extremaste båtupplevelser. En ribbåt bemästrar all typ av sjö, manöveregenskaperna och kraften från motorerna inbjuder till en euforisk känsla, ”som att flyga fram tätt ovanför vattenytan”. Det går inte att komma ifrån den äventyrliga, pirrande känslan som infinner sig när man åker ribbåt – oavsett om ni väljer högfartsnavigering i ytterskärgården eller en lugnare guidad tur.

Vilket ni än väljer lovar vi att det blir en upplevelse ni sent kommer att glömma. Våra erfarna förare tar er fram i skärgården som om det vore deras egen bakgård. Ni kommer bli överraskade av flera av de olika vägvalen som går att göra i vår skärgård.

Att åka med en RIB båt är något som alla uppskattar, vare sig du gillar fart eller möjlighet att se skärgårdens fantastiska natur.

Båtarna tar er fram i farter upp till 55 knop.

  • Tidsåtgång från 1 timme och framåt beroende på typ av tur.
  • Aktiviteten går att genomföra från att isen släpper till slutet av november.
  • Passar alla åldrar, beroende på typ av tur.

Pris: Stockholm

295:- /person

1 tim Sek 7 000:-/båt
2 tim Sek 9 000:-/båt
3 tim Sek 13 000:-/båt
Vänttid 1 500:-/tim

Fram/återkörning kan förekomma beroende på geografisk placering.

Priserna avser en (1) båt med kapacitet för 12 passagerare. Samtliga priser är exklusive moms.

I priset ingår naturligtvis all nödvändig utrustning så som flytoverall, flytväst och skidglasögon. Båtarna är dessutom alltid bemannade av erfarna och certifierade besättningsmän.

Grupper över 36 personer efter offert.

Paketet i PDF-format

charter1 charter2